Om slipslådan

Slipslådan startades i början av 2004.

Vi är baserade utanför Uppsala och bedriver försäljning i hela Europa. Under 2013 övertogs företaget av den nuvarande ägaren

Vår ambition är att genom egen import, marknadsföring och direktförsäljning till slutkund tillhandahålla ett brett sortiment av moderiktiga sidenslipsar och bröstnäsdukar av högsta kvalité till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi vill också erbjuda den bästa tänkbara servicen till våra kunder och att de skall vara nöjda till 100%. Detta innebär att en eventuellt missnöjd kund skall bli nöjd punkt slut.

Med 100 tals slipsmönster i vår kollektion erbjuder vi en stor samling lyxiga sidenslipsar av högsta kvalitet som vi på Slipslådan hoppas ska inspirera våra kunder till att välja slipsar efter sin egen stil och smak.

Saknar du något hos oss? Tveka då inte att höra av dig! Vi vill gärna fortsätta att utvecklas och möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Tack för visat intresse för vår webshop. Vi hoppas att du kommer att besöka oss snart igen.


Vänliga hälsningar,

Kenneth Dahl - VD

Tryggt & Enkelt att köpa slips

Hundratals slipsar i olika färger och mönster

Här på Slipslådan kan du välja mellan hundratals slipsar i olika färger och mönster, alla av högsta kvalitet. Vi har allt från smala enfärgade slipsar till blommiga slipsar i klassisk bredd, alla handsydda i lyxig siden. Därför kan du vara säker på att hitta en slips som passar just din stil och smak.

Bonusprogram med 10 % återbäring och fri frakt

För att göra dig som kund ännu nöjdare har vi ett bonusprogram som gör att du får 10 % återbäring  på alla slipsar du köper online. Din återbäring kan du använda vid nästa beställning. 

Billigare än så här blir det inte att handla slipsar på nätet.

10 års erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet så kan du känna dig trygg med att handla din slips online från vår butik.
Låt dig inspireras av vårt stora sortiment och välj ut vad just du önskar, vi ser till så att du får dina slipsar så snart som möjligt.