Kundtjänst

Slipslådan har kontor och lager i Skyttorp utanför Uppsala. Har du frågor om en produkt, din beställning eller är det kanske en produkt du köpt som inte fungerar som den ska? Då har du kommit till rätt ställe! Du är alltid välkommen att kontakta oss via nedanstående uppgifter om du har frågor kring webbshopen eller de produkter vi presenterar på slipslådan.se.

Telefon

Du når oss på följande telefonnummer:

E-handel/Rådgivning:

018-515 515

E-post

Du når oss på följande e-postadresser:

Allmänt:
info@slipsladan.se

Frågor om beställning:
order@slipsladan.se

Behöver du hjälp?

Vi får ett par hundra mail i veckan och svarar på alla inom 48 timmar (normalt tar det bara någon timme), men för att ge snabbare svar på de vanligaste frågorna ber vi dig att besöka vår sida Vanliga frågor och svar. Gör det innan du kontaktar oss för att se om svaret på din fråga kanske redan finns.

Tryggt & Enkelt att köpa slips

Hundratals slipsar i olika färger och mönster

Här på Slipslådan kan du välja mellan hundratals slipsar i olika färger och mönster, alla av högsta kvalitet. Vi har allt från smala enfärgade slipsar till blommiga slipsar i klassisk bredd, alla handsydda i lyxig siden. Därför kan du vara säker på att hitta en slips som passar just din stil och smak.

Bonusprogram med 10 % återbäring och fri frakt

För att göra dig som kund ännu nöjdare har vi ett bonusprogram som gör att du får 10 % återbäring  på alla slipsar du köper online. Din återbäring kan du använda vid nästa beställning. 

Billigare än så här blir det inte att handla slipsar på nätet.

10 års erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet så kan du känna dig trygg med att handla din slips online från vår butik.
Låt dig inspireras av vårt stora sortiment och välj ut vad just du önskar, vi ser till så att du får dina slipsar så snart som möjligt.