Betalning

Här finns information kring de olika alternativ för betalning vi erbjuder.

Kontokort

Du kan betala med konto- och kreditkort i vår webbshop. En reservation av beloppet sker direkt när ordern läggs i kassan.
För din säkerhet är vi anslutna till 3D-secure och har en krypterad anslutning via SSL (VeriSign Class 3 Extended Validation) via protokollet HTTPS som du även ser i webbläsarens adressfält när du är inne i kassan.
Vi sparar inga uppgifter som du lämnar om ditt kort. Detta medför en högre säkerhet för dig som kund.
Som payment service provider (PSP) använder vi det väletablerade och stabila företaget Klarna.
Du kan vara helt trygg när du handlar via kontokort hos oss. 

 

Klarna Faktura

Du kan betala mot Klarna Faktura i vår webbshop. Du har 14 dagars kredittid från att vi skickar varan och Klarna gör en individuell kreditprövning för att fastställa din kreditgräns (en övre beloppsgräns finns för där Klarna ej erbjuder köp mot faktura. Därför syns inte alltid detta alternativ i kassan). Ev. fakturaavgift debiteras och syns i vår webbkassa. Fordran läggs i detta fall över på Klarna som tar betalt för de varor du köpt. För återköp kontaktar du oss direkt men betalfrågor sker kontakt direkt med Klarna.
Mer information kring deras tjänst hittar du här. https://www.klarna.com/se/kundservice/

Klarna Konto / delbetalning

Du kan delbetala mot Klarna Konto eller deras delbetalningstjänst i vår webbshop. Ev. uppläggningsavgift och ränta debiteras direkt av Klarna och tillkommer därmed på köpet. Klarna gör en individuell kreditprövning för att fastställa din kreditgräns (en övre beloppsgräns finns för där Klarna ej erbjuder köp mot delbetalning. Därför syns inte alltid detta alternativ i kassan). Fordran läggs i detta fall över på Klarna som tar betalt för de varor du köpt. För återköp kontaktar du oss direkt men betalfrågor sker kontakt direkt med Klarna. Aktuella delbetalningsalternativ hittar du i vår kassa.
Mer information kring deras tjänst hittar du här. https://www.klarna.com/se/kundservice/

Kontakta Klarna

Tel. 08-120 120 10
Måndag till Torsdag 08-20
Fredag 08-18
Lördag och söndag 10-17
Formulär och online chat hittar du här https://www.klarna.com/se/kundservice/

Tryggt & Enkelt att köpa slips

Hundratals slipsar i olika färger och mönster

Här på Slipslådan kan du välja mellan hundratals slipsar i olika färger och mönster, alla av högsta kvalitet. Vi har allt från smala enfärgade slipsar till blommiga slipsar i klassisk bredd, alla handsydda i lyxig siden. Därför kan du vara säker på att hitta en slips som passar just din stil och smak.

Bonusprogram med 10 % återbäring och fri frakt

För att göra dig som kund ännu nöjdare har vi ett bonusprogram som gör att du får 10 % återbäring  på alla slipsar du köper online. Din återbäring kan du använda vid nästa beställning. 

Billigare än så här blir det inte att handla slipsar på nätet.

10 års erfarenhet

Med över 10 års erfarenhet så kan du känna dig trygg med att handla din slips online från vår butik.
Låt dig inspireras av vårt stora sortiment och välj ut vad just du önskar, vi ser till så att du får dina slipsar så snart som möjligt.